Szemfelszedés

Hosszan tartó, műtét nélküli megoldás, hogy jól érezze magát a bőrében!

A lógó, megereszkedett szemhéj általában az életkor előrehaladtával jelentkezik és válik problémává, de van, akinél genetikai adottság a takart szemhéj. Előfordulhat, hogy éppen kevés folyadékot fogyasztottunk, vagy fáradtak, kialvatlanok vagyunk, ezért tűnik a szem táskásnak, a szemhéj duzzadtnak.

A rohanó élet, a rendszertelen étkezés, a dohányzás és a túlzott napfény sem kedvez a bőrnek. A szem körüli érzékeny bőrön pedig hamar meglátszanak a változások.

A bőr rugalmasságát és tartását a kollagénrostok adják, de ezeknek idővel csökken a termelődése, ezért a bőr nehezebben áll ellen a gravitációnak, ennek következménye a szemhéj bőrének megnyúlása, megereszkedése. A szemhéjak csüngése egyrészt esztétikai probléma, fáradtnak, nyúzottnak, sőt még öregebbnek is mutatva minket, amin a smink sem segít, ha a szemfesték csíkokba rendeződik, vagy egyáltalán nem is látszik.
A lelógó szemhéj és a bőrfelesleg a a szempillákra terhelődve idővel a látást is zavarhatja.

Akit akár esztétikai, akár látási problémái miatt zavar a megereszkedett szemhéja, eddig főleg a kémiai szerek és a különböző műtéti eljárások közül választhatott. Sokakat azonban visszariaszt a szemkörnyékápolókban található összetevők, vagy a szike. Számukra jelenthet megoldást a plazma technológiával végezhető Blefaroplasma kezelés. Nincs vágás, nincs varrat és nincs heg.

A PLASMAGE segítségével nem-invazív eljárással van lehetőség a szemhéj emelésére, a bőr rekonstruálására.

A kezelés során a a plazma technológia révén a felületi szövetek elpárologtatása emelő hatást eredményez. A kötőszöveti rostok összehúzásával a bőr rostjai újra rendeződnek, ezáltal a bőr megrövidül és feszesebbé válik. Az egyéni adottságok, a megereszkedettség mértéke és páciens igényei szerint több kezelés is elvégezhető a kívánt eredmény elérésének érdekében.Mivel a beavatkozás során a plazma nagy energiasűrűségű lokalizált hőmérséklet emelkedéssel járó kontrollált szövet elpárolgást indukál, ezért a bőr mélyebb szöveteit nem károsítja és nem maradnak vissza hegek.
Ha idővel a probléma újra jelentkezne, a kezelés minden gond nélkül újra elvégezhető.Az eljárást követően a terület kímélete ajánlott, de külön kezelést nem igényel. Enyhe duzzanat jelentkezhet, de ez pár nap alatt elmúlik. A kezelés helyén kéreg képződhet, ami 1-2 hét alatt magától leesik, ezért ne is piszkáljuk. A teljes regenerálódásig a terület kímélete ajánlott, csak enyhe lemosót használjon. 2 hónapig kerülni kell a szoláriumot és 3 hónapig magas faktorszámú fényvédő krémet kell használni.

További bejegyzéseink

Összes bejegyzés