Szemészet

Dr. Tornai Ildikó  - Főorvos

Szemészet
Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán diplomáztam, majd szereztem Szemészeti Szakvizsgát. Tagja vagyok a magyar, az európai és az amerikai Szemorvos- ill. Cataracta és Refraktív sebészeti Társaságnak.

Szemsebészként dolgozom több, mint 30 éve, ezen belül mikrosebészeti gyakorlatot folytatok elsősorban a szürkehályog, a zöldhályog és az ideghártya sebészet terén. Évek óta végzek refraktív sebészeti műtéteket. Az elmúlt évtizedek alatt több, mint 10.000 szürkehályog műtétet, valamint több ezer retina, zöldhályog és plasztikai műtét végeztem. Közel két évtizedig vezettem hazánk egyik legnagyobb szemészeti osztályát a Miskolci Városi Kórházban. Életemben fontos szerepet játszik a páciensekkel való foglalkozás, panaszaik, problémáik megszüntetése, életminőségük javítása.

Molnár Hedvig Anna  - Menedzser, optometrista

szemészet, optometria
A Miskolci Egyetemen angol nyelvtanári, majd közgazdász diplomát, később a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán optometrista diplomát szereztem. Azóta a szemészet aktív tagjaként is segítem az egészségcentrum munkáját.

A szemészeti rendelések gördülékeny lebonyolítása mellett önállóan is végzek diagnosztikai és kontroll vizsgálatokat, látásellenőrzést, látásvizsgálatot és szemüvegfelírást.
A szemész szakorvos feladata a gyógyítás, ezért amennyiben nincs ismert szemészeti, vagy egyéb (pl. cukorbetegség, magas vérnyomás) betegsége, de a látása már korrekcióra szorul, esetleg kiegészítő diagnosztikai vizsgálatra lenne szüksége, forduljon hozzám bizalommal. 

Belgyógyászat

Dr. Molnár Imre  - főorvos

belgyógyászat, allergológia és immunológia, foglalkozás-egészségügy
1975-ben szereztem orvosdoktori diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 5 év gyakorlat után belgyógyászatból szakvizsgáztam, majd 1987-89-ig Budapesten dolgoztam és klinikai immunológia és allergológia tárgyból is sikerrel szakvizsgáztam. A Miskolci Semmelweis Kórházba, majd a Megyei Önkormányzat Egészségügyi Osztályán dolgoztam, aminek hamarosan osztályvezetője lettem. Közben klinikai gerontológiából is sikeres szakvizsgát tettem.
12 év vezetői beosztás után családorvosi praxist vásároltam, és ezt a munkát végzem jelenleg is. További szakvizsgáim: családorvostan, foglalkozás-orvostan és jogi szakokleveles orvos képesítés.
Allergia területén elsősorban a rhinitis allergicával (szénanáthával) küzdő páciensek kezelésével foglalkozom.

Dr. Pauker Zsolt  

belgyógyászat, hematológia
Egyetemi tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen Budapesten végeztem, 1974-ben diplomáztam. Még ebben az évben a Fejér Megyei Kórház II. Belgyógyászati osztályán kezdtem dolgozni. 1976 májusában jöttem át a Miskolci Semmelweis Kórház II. Belgyógyászati osztályára, ahol Dr. Berkessy Sándor osztályvezető főorvos volt a mesterem.

Az általános belgyógyászati ismeretek mellett a hematológiát is elsajátítottam. 1979-ben szakvizsgáztam belgyógyászatból a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. 1984-ben adjunktusi, 1989-ben főorvosi kinevezést kaptam. 1993-ban hematológiai szakképesítést szereztem. Ezután a szikszói II. Rákóczi Ferenc Kórház belgyógyászati osztályán folytattam munkásságomat. 1995-ben elvállaltam az osztály vezetését, melyet 2012-ig, az osztály megszűnéséig végeztem.

Manuálterapeutánk

Csőke Gábor  - manuálterapeuta, szakgyógytornász

manuálterápia
1985.05.31-én születtem Miskolcon, itt végeztem valamennyi tanulmányomat. 2009-ben diplomáztam gyógytornászként a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karán. Néhány év szakmában és gyógyszeriparban töltött év után a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán akkreditált manuálterápiás szakvizsgát szereztem.

Ezzel párhuzamosan kezdtem tanulni a McKenzie módszert, elsajátítva a világ legelismertebb mozgásszervi technikájának diagnosztikus és terápiás fogásait a teljes gerincen. Munkámat több helyen végzem, magánpraxisban és területi egészségügyi központban. Szakmai vezetőként oktatok 2013 óta a Fókusz Gimnázium és Szakképző Iskolában anatómiát, élettant és klinikai ismereteket, főként gyógy- és sportmasszőröknek.

Munkatársaink

Kalabányi Istvánné
- asszisztens

18 éve dolgozom az egészségügyben, jelenleg a MISEK Szemészeti Osztályán mint szemészeti szakasszisztens, az Egészségcentrumban pedig 2010-től asszisztensként. Munkám során igyekszem az emberek segítségére lenni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal, szakorvosaink, munkatársaink örömmel segítenek.

Kapcsolatfelvétel