Érezze jól magát a bőrében!

Sok embernek okoznak gondot a megereszkedett szemhéjak, hegek, pigmentfoltok, ráncok és egyéb bőrelváltozások. Ezek kezelésére és korrekciójára ma már a legmodernebb plazmatechnológia segítségével van lehetőség.

Ez az eljárás kíméletesebb a bőrrel, mint a lézer, vagy a kémiai kezelések.

A PLASMAGE egy olyan nem-invazív mikrosebészeti eszköz, amely nagy energiasűrűségű hőmérséklet-emelkedéssel járó kontrollált szövet párolgást indukál. Ez a bőr mélyebb szövetét nem károsítja, így a felépülés után nem maradnak vissza hegek.

A bőr felszínén lévő jóindulatú elváltozások vágás, varratok és heg nélkül távolíthatók el. A készülék segítségével sebészi beavatkozás nélkül van lehetőség a megereszkedett szemhéjjak megemelésére, a pigmentfoltok és szeplők halványítására, kezelésére, a szemölcsök és egyéb bőrkinövések, elváltozások eltávolítására, a bőr fiatalítására.

A kezelésre való alkalmasság esetén a beavatkozás előtt helyi érzéstelenítő krémet használunk. A kezelés nem fájdalmas, de enyhe bizsergés, melegedés érezhető a kezelt területen.

A kezelt bőrfelületet pár napig kímélni kell, a regenerációs időszakban csak enyhe lemosóval tisztítsuk. A kezelések után 8-10 hétig kerülni kell a szoláriumot és a napsütést. 3 hónapig legalább 50 faktoros naptejet kell használni a kezelt terülten. Mivel a PLASMAGE kezelés során hegek nem keletkeznek, újabb elváltozások jelentkezése esetén a kezelés ismét elvégezhető.

További bejegyzéseink

Összes bejegyzés