• Érezd jól magad a bőrödben!

  Érezd jól magad a bőrödben!

  Sok embernek okoznak gondot a megereszkedett szemhéjak, hegek, pigmentfoltok, ráncok és egyéb bőrelváltozások. Ezek kezelésére és korrekciójára ma már a legmodernebb plazmatechnológia segítségével van lehetőség.
  Ez az eljárás kíméletesebb a bőrrel, mint a lézer, vagy a kémiai kezelések.
  A PLASMAGE egy olyan nem-invazív mikrosebészeti eszköz, amely nagy energiasűrűségű hőmérséklet-emelkedéssel járó kontrollált szövet párolgást indukál a bőr mélyebb szövetét nem károsítja, így a felépülés után nem maradnak vissza hegek. A bőr felszínén lévő jóindulatú elváltozások vágás, varratok és heg nélkül távolíthatók el.
  A készülék segítségével sebészi beavatkozás nélkül van lehetőség a megereszkedett szemhéjjak megemelésére, a pigmentfoltok és szeplők halványítására, kezelésére, a szemölcsök és egyéb bőrkinövések, elváltozások eltávolítására, a bőr fiatalítására.
  A kezelésre való alkalmasság esetén a beavatkozás előtt helyi érzéstelenítő krémet használunk. A kezelés nem fájdalmas, de enyhe bizsergés, melegedés érezhető a kezelt területen.
  A kezelt bőrfelületet pár napig kímélni kell, a regenerációs időszakban csak enyhe lemosóval tisztítsuk. A kezelések után 8-10 hétig kerülni kell a szoláriumot és a napsütést, 3 hónapig legalább 50 faktoros naptejet kell használni a kezelt terülten.
  Mivel a PLASMAGE kezelés során hegek nem keletkeznek, újabb elváltozások jelentkezése esetén a kezelés ismét elvégezhető.